Van het Europese merk KERT leveren wij sinusomvormers mét ingebouwde acculader en omschakelautomaat.

Deze modellen zijn uitgerust met een transformator en mede hierdoor zijn deze geschikt voor het voeden van willekeurig welke apparatuur, inclusief sterk inductieve belastingen en bij uitstek geschikt voor apparatuur als air-conditioners, magnetrons, zware elektro-motoren en zelfs wasmachines. De ingebouwde acculader zorgt er voor dat uw accu´s in een mum van tijd weer op volle capaciteit zijn zodra er netspanning aanwezig is. De aangesloten apparatuur wordt in dat geval vanuit het net gevoed. Zodra de netspanning weer weggenomen wordt of uitvalt zorgt de ingebouwde omschakel-automaat (net-voorrangsschakeling) voor een ononderbroken voortgang (minder dan 10ms) van de levering van stroom, nu vanuit de accu.
Deze omvormer-combi is inzetbaar in alle denkbare situaties, zoals camper, boot, vrachtwagen, ambulance en in stand-alone omgevingen, bijvoorbeeld in combinatie met zonnepanelen.
In combinatie met de juiste accu zijn deze combi's tevens zeer geschikt om te worden ingezet als noodstroomvoorziening.

ADVIES
: plaats altijd een zekering (vast of automaat) tussen (en zo dicht mogelijk bij) de pluspool van de accu en de aangesloten omvormer, dit ter bescherming van uw accu (en uzelf..) tegen kortsluiting aan de gelijkstroomkant.
Laat bij twijfel de installatie over aan een vakman.

 
12V - 2000W

Sinus Omvormer-Combi Professioneel

 
12V - 3000W

Sinus Omvormer-Combi Professioneel