Omvormers met zuivere sinus van Xenteq

De PurePower-serie zuivere-sinus omvormers van het Nederlandse merk Xenteq kenmerkt zich door zeer hoge betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Een ideale omvormer dus voor in de camper, boot en vrachtwagen, maar zeker ook voor professionele toepassingen, zoals in een mobiele werkplaats. Leverbaar in vermogens tot 4000W en in 12, 24 en (deels)48V uitvoering.
Om te tonen hoezeer wij overtuigd zijn van de kwaliteit van deze omvormers, krijgt u bij ons drie jaar garantie op alle PurePower sinus omvormers.

Voor de PurePower PLUS modellen (vanaf 600W) is een app beschikbaar, genaamd ‘PurePower app’. Deze is gratis te downloaden in de
Google Play Store en de Apple Store. Met deze app is het onder meer mogelijk om de fabrieksinstellingen aan te passen zoals: onderspannings-niveau, bovenspannings-niveau, power save mode etcetera.
Verder is in het overzichtelijke dashboard onder andere uit te lezen het geleverde vermogen, de ingangs-spanning en
verschijnt de melding van eventuele fouten. De taal van de app is aan te passen.
Zie ook de download pagina voor een compleet overzicht.

ADVIES: plaats bij vaste installatie altijd een zekering (vast of automaat) tussen de pluspool van de accu en de omvormer, dit ter bescherming van uw accu tegen kortsluiting aan de gelijkstroom zijde. Laat bij twijfel de installatie over aan een vakman.

 

Sinus Omvormer 300W

 

Sinus Omvormer 600W

 

Sinus Omvormer 1000W

 

Sinus Omvormer 1500W

 

Sinus Omvormer 2000W

 

Sinus Omvormer 2500W

 

Sinus Omvormer 3000W

 

Sinus omvormer 4000W

 

Afstandsbediening basic

 

Afstandsbediening met display

 

Schakelunit