Omvormer zuivere sinus PowerBoozt

De PowerBoozt Rhino is leverbaar in vermogens van 300 Watt tot 4000 Watt met een ingangs-spanning van 12, 24 of 48V DC en is voorzien van beveiligingen op zowel de ingang als de uitgang. Gebruikers worden via een akoestisch signaal gewaarschuwd indien er door de omvormer een eventuele fout gedetecteerd is, bijvoorbeeld bij een te lage accuspanning. In geval van ernstige fouten zal de omvormer direct uitschakelen. De omvormer geeft ook bij zware belasting een keurige zuivere sinus waardoor
apparaten als koffiemachines, magnetrons maar ook medische apparaten (apneu), acculaders van gereedschappen en fietsaccu’s ook na verloop van tijd geen schade oplopen. Deze inverters zijn optioneel leverbaar met een helderblauw LCD-display waarop eenvoudig accustatus, accuspanning en opgenomen vermogen af te lezen zijn.


Op de Rhino PowerBoozt sinus omvormers ontvangt u drie jaar garantie!   Download HIER het productblad (PDF).

ADVIES: plaats bij vaste installatie van een omvormer een zekering (of zekering-automaat) tussen de pluspool van de accu en de kabel naar de omvormer, dit ter bescherming van uw accu. Laat bij twijfel de installatie over aan een vakman.