Sinus omvormer met bypass functie en status uitlezing

Deze zuivere-sinus omvormers van PowerBoozt-Rhino beschikken over een zogenaamde bypass-functie (of omschakelautomaat). Zolang er netspanning aanwezig is wordt deze via de omvormer doorgegeven aan de verbruikers. Wanneer de netspanning wegvalt of handmatig wordt uitgeschakeld, wordt de levering van 230V zonder merkbare onderbreking door de omvormer overgenomen vanuit de aangesloten accu. Deze functie is zeer handig bij gebruik in de camper of de boot. Zolang er paal- of walspanning aanwezig is wordt die doorgegeven en wanneer u deze afkoppelt blijft er gewoon 230V aanwezig, zodat bijvoorbeeld uw koelkast en andere apparatuur niet te maken krijgen met stroomonderbreking.

Deze functie is eveneens toepasbaar in de thuissituatie voor bijvoorbeeld het beveiligen van computers tegen stroomuitval. Te denken valt ook aan het inzetten als noodstroomvoorziening (UPS-uninteruptable power supply) voor een tropisch aquarium of elektrische rolluiken.

Deze omvormers beschikken verder of een helder status display, waarop accuspanning en aangesloten vermogen afwisselend worden getoond. Gebruikers worden via een akoestisch signaal gewaarschuwd, indien er door de omvormer een eventuele fout gedetecteerd is, bijvoorbeeld bij een te lage accuspanning. In geval van ernstige fouten zal de omvormer direct uitschakelen. De omvormer geeft ook bij zware belasting een keurige zuivere sinus waardoor
apparaten als koffiemachines, magnetrons maar ook acculaders van gereedschappen en fietsaccu’s ook na verloop van tijd geen schade oplopen.

Op deze PowerBoozt sinusomvormers ontvangt u drie jaar garantie!  

ADVIES: plaats bij vaste installatie van een omvormer een zekering (of zekering-automaat) tussen de pluspool van de accu en de kabel naar de omvormer, dit ter bescherming van uw accu. Laat bij twijfel de installatie over aan een vakman.

 

Sinusomvormer met bypass 12V-1500W

 

Sinusomvormer met bypass 12V-2500W

 

Draadloze afstandsbediening